SOLDEN bij KREA
SOLDEN bij KREA
 • Een modern interieur

  Voor jong ...

  Krea legt zijn jonge klanten graag in de watten. Met onze babykamers en jeugdkamers bouwt u een warm nest voor uw kinderen. Zoekt u nog leuke ideetjes? Dan helpen we u graag op weg met onze complete slaapkamerprogramma's. En de versiering? Die kan niet stuk met onze accessoires: van lampjes en muurdecoratie tot matten en zitzakken.

  ... en oud

  Krea staat bol van interessante tips voor uw interieur. Wilt u een nieuw salon, een praktisch bureau of een sfeervolle slaapkamer? Of zoekt u kasten, keukenstoelen , een wandmeubel of een volledige eetkamer? Bij Krea vindt u ze allemaal. Naast meubelen bent u ook voor decoratie aan het juiste adres bij ons, met een ruim aanbod van badtextiel en bedtextiel, kussens en verlichting.

 •  

   

  Kiezen voor gemak

  Winkelen bij Krea is kiezen voor gemak. De meeste artikelen liggen in voorraad. Zag u de meubels of accessoires van uw dromen? Dan neemt u die meteen mee - ook op zondag. Past niet alles in uw auto? Dan leveren onze medewerkers alles aan huis én installeren ze uw meubels - als u dat wilt.

  Een nieuw interieur? Ja: bij Krea!