Nieuwe collecties & Nieuwe catalogus

Een modern interieur

Voor jong ...

Krea legt zijn jonge klanten graag in de watten. Met onze babykamers en jeugdkamers bouwt u een warm nest voor uw kinderen. Zoekt u nog leuke ideetjes? Dan helpen we u graag op weg met onze complete slaapkamerprogramma's. En de versiering? Die kan niet stuk met onze accessoires: van lampjes en muurdecoratie tot matten en zitzakken.

... en oud

Krea staat bol van interessante tips voor uw interieur. Wilt u een nieuw salon, een praktisch bureau of een sfeervolle slaapkamer? Of zoekt u kasten, keukenstoelen , een wandmeubel of een volledige eetkamer? Bij Krea vindt u ze allemaal. Naast meubelen bent u ook voor decoratie aan het juiste adres bij ons, met een ruim aanbod van badtextiel en bedtextiel, kussens en verlichting.

Kiezen voor gemak

Winkelen bij Krea is kiezen voor gemak. De meeste artikelen liggen in voorraad. Zag u de meubels of accessoires van uw dromen? Dan neemt u die meteen mee - ook op zondag. Past niet alles in uw auto? Dan leveren onze medewerkers alles aan huis én installeren ze uw meubels - als u dat wilt.

Een nieuw interieur? Ja: bij Krea!