• Een modern interieur

  Voor jong ...

  Krea legt zijn jonge klanten graag in de watten. Met onze babykamers en jeugdkamers bouwt u een warm nest voor uw kinderen. Zoekt u nog leuke ideetjes? Dan helpen we u graag op weg met onze complete slaapkamerprogramma's. En de inrichting? Die kan niet stuk met onze accessoires: dekbedovertrekken, lampjes, muurdecoratie, zitzakken en nog veel veel meer! 

  ... en oud

  Krea staat bol van interessante tips voor uw interieur. Wil u een nieuw salon, een praktisch bureau of een sfeervolle slaapkamer? Of zoekt u kasten, keukenstoelen , een wandmeubel of een volledige eetkamer? Bij Krea vindt u ze allemaal. Naast meubelen bent u ook voor decoratie aan het juiste adres bij ons, met een ruim aanbod van badtextiel en bedtextiel, kussens en verlichting.

 •  

   

  Kiezen voor gemak

  Winkelen bij Krea is kiezen voor gemak. Een groot deel van de artikelen zijn op voorraad. Zag u de meubels of accessoires van uw dromen? Dan neemt u die meteen mee - ook op zondag. Of wilt u liever dat ervaren vakmannen langskomen om de meubelen bij u thuis te leveren en zelfs te monteren? Dat kan ook! Hiervoor vragen we wel een transport/montage-vergoeding.

  Een nieuw interieur? Ja: bij Krea!