Levering en afhaling

Als je bij Krea meubelen koopt, heb je altijd de keuze: ofwel kom je ze zelf afhalen, ofwel komen wij ze bij jou thuis leveren.

Als je kiest voor afhaling en de meubelen zijn voorradig, rij je met je auto tot aan het afhaalmagazijn tussen de gebouwen van Krea & Colifac. Daar zullen onze magazijniers je de juiste pakketten meegeven en kan je ze zo direct meenemen naar huis. Zijn de meubelen op het moment van aankoop niet voorradig, dan word je verwittigd van zodra ze bij ons aankomen. Daarna kan je ze alsnog komen afhalen. Afhalen kan op alle dagen van de week (ook zaterdag en zondag) behalve op dinsdag.

Als je kiest voor levering, zullen onze chauffeurs de meubelen bij jou thuis afzetten. De transportkost die hiervoor aangerekend wordt, is afhankelijk van de afstand tot de winkel en de verdieping waarop deze meubelen afgegeven moeten worden. De kost hangt ook af van de grootte van je aankoop. Onze verkoopsadviseurs zullen je hierover duidelijk informeren bij het verkoopgesprek. Onze vrachtwagens rijden elke dag naar een verschillende regio in het land. De dag van levering zal dus ook afhangen van het leveringsadres. Woon je bijvoorbeeld in Antwerpen, dan zal de levering meestal plaatsvinden op maandag of donderdag.

Bij levering kan je ook kiezen voor de optie ‘montage’. Dit wil zeggen dat onze ervaren monteurs de meubelen bij jou thuis op de juiste plaats volledig in elkaar zullen zetten. Ze nemen ook alle afval en verpakking terug mee. Zo ben je zeker dat alles tiptop in orde is. Onze monteurs zijn echte vakmannen. Ze komen bij je langs in een team van 2 personen op een vooraf afgesproken datum en tijdsvenster. Montagekosten hangen af van het type meubel en de tijd die nodig is om dit te monteren. Een slaapkamer zal dus een andere montagekost hebben dan bijvoorbeeld een salon of een eetkamer. De tarieven kan je navragen bij onze verkoopsadviseurs in de winkel.

De aankopen die je bij Krea en Colifac doet, worden gegroepeerd en samen geleverd. Transportkosten worden dan ook maar één keer aangerekend.

En… wil je graag van die oude meubelen vanaf?  

Wij kunnen ze meenemen, zij het tegen een vergoeding (containerkosten). Als ze nog in goede staat zijn, kan je altijd de kringloopwinkel in de buurt contacteren. Zo doe je er misschien nog iemand plezier mee!