Wie zijn we?

Krea én Colifac... twee woonwerelden, één adres!

Bij Krea vind je betaalbare, trendy meubelen van goede kwaliteit: salons, eetkamers, tafels, stoelen, slaapkamers, kasten, ... Ook voor tal van accessoires kan je bij Krea terecht!
Kids zijn koning bij Krea: zij leven zich uit in het ballenbad terwijl de mama's en papa's de enorme afdeling baby- en jeugdkamers verkennen. Bovendien zorgen we ervoor dat bij Krea een groot deel van de meubelen op voorraad zijn. Zo kan je vaak je aangekochte meubels direct meenemen naar huis. 

De collectie kwaliteitsmeubelen loopt door bij Colifac. Je vindt er een groot aanbod van salons, eetkamers, slaapkamers, bijmeubelen, relaxen, ... zowel in een tijdloze, landelijke stijl als met een moderne, strakke uitstraling. Ook bij Colifac doe je inspiratie op in een nieuwe, grote accessoire- afdeling met vooral decoratie en textiel zoals sierkussens en plaids. 
De meubelprogramma's bij Colifac zijn nog uitgebreider. Je hebt nog meer keuzemogelijkheden om de meubels samen te stellen naar jouw persoonlijke wensen.

Kom zeker eens langs bij Krea en bij Colifac! Wedden dat je vindt wat je zoekt?

Bezoek hier alvast de website van Colifac.

Vernieuwde winkel !

In 2016 - 2017 werd het Krea-gebouw vernieuwd. We verhuisden de kassa's naar de voorkant zodat je nu ook langs de ingang terug naar buiten kan. De jeugdkamers verhuisden naar achteren en alles kreeg een flinke opfrisbeurt: de vloer, het kassameubel, de infobalie, de verlichting, ... Ook de accessoire-shop werd grondig vernieuwd !

Ook bij Colifac is er hard gewerkt. Niet alleen de binnenkant werd volledig vernieuwd, ook de gevel en de inkom kregen een nieuw jasje.

Jij bent alvast van harte welkom in onze vernieuwde winkels!