Klantenservice

Bij Krea streven we ernaar om al onze klanten de best mogelijke service te garanderen doorheen het hele proces van meubels kiezen, aankopen en gebruiken. 

Voor

Deze service start nog voor de meubels in onze toonzaal terecht komen. Bij de aankoop van onze collecties, gaan we telkens weer op zoek naar meubelen van goede tot zeer goede kwaliteit, met een mooie, jonge uitstraling én binnen een beperkt budget. Voor ons is het toepassen van een correcte prijs-kwaliteit verhouding erg belangrijk. 

Tijdens

Ook tijdens het winkelen, staat het Krea-team klaar om u met raad en daad bij te staan. Meubels kiezen is vaak niet gemakkelijk. Je moet op heel wat verschillende dingen letten: de stijl, de kleuren, de materialen, de afmetingen, ... En de grootste vraag is: zal dit nu goed passen in mijn unieke, gezellige thuis?
Wij staan klaar om je hierbij te helpen !
Wil je kleuradvies? Heb je graag wat meer informatie over bepaalde meubelprogramma's of zou je graag een 3D tekening zien van jouw ideale Hülsta-wandmeubel of Nardi kinderkamer? Het Krea-verkoopteam denkt graag met jou mee over die verschillende keuzemogelijkheden en begeleidt je met veel plezier in dat beslissinsproces. 

Na

Maar ook na de aankoop kan je op ons rekenen.
Heb je vragen in verband je lopende bestelling? Contacteer ons dan gerust via dit contactformulier. Vermeld ook je verkoopsnummer zodat we direct weten over welke bestelling het gaat.  

Je kan er bij Krea voor een thuislevering kiezen. Dan zullen onze ervaren chauffeurs de meubelen bij jou thuis afzetten. Als je wil, kunnen ze zelfs voor jou monteren. Hier wordt dan wel een transport en/of montagevergoeding voor aangerekend. Neem contact op met onze leveringsdienst indien je hier meer informatie over wil. Dat kan via dit contactformulier of op het nummer: 03 760 18 50

Maar ook daarna... heb je na de montage nog een vraag of een opmerking? Aarzel niet om ons te contacteren. Onze ervaren service-medewerkers kennen het reilen en zeilen van de meubelsector als geen ander en zullen hun uiterste best doen om jouw vraag of opmerking gepast te beantwoorden. Contacteer hen hier of bel naar het nummer: 03 780 35 64.