Restaurant

Zin in een kopje koffie, een lekkere lunch of een heerlijke pannenkoek met slagroom?
Kom dan zeker langs in ons gezellig restaurant op de 1e verdieping bij Krea!

We serveren elke weekdag een verse dagschotel voor € 8,90. De dagschotels van deze week vind je onderaan deze pagina. 

Heb je weinig tijd?
Reserveer dan even op voorhand (tot 11u) op het nummer 03/780 35 67.
Bij ons heb je bovendien geen parkeerproblemen!

Wij zijn doorlopend open van 10u tot 18u en op zondag van 13u tot 18u. (Dinsdag gesloten).

Voor kids is het helemaal een paradijs. Ze kunnen zich uitleven in het ballenbad, terwijl jij vanuit ons restaurant een oogje in het zeil kan houden. En als de maagjes gaan knorren, kunnen ze genieten van een kindergerecht of een reuze pannenkoek! (pannenkoeken en wafels vanaf 14u)

Je vindt ons restaurant op de eerste verdieping. (lift: direct aan de ingang links, naast de infobalie)

Tot binnenkort!

Bekijk hier alvast onze menukaart      ... of onze suggesties!

DAGSCHOTELS

3 september t/m 8 september
11:30u tot 14:00u

MAANDAG:
Blinde vink met tomatensaus, boontjes en kroketten.

DINSDAG GESLOTEN!

WOENSDAG:
Rundstartaar met slaatje en frietjes.

DONDERDAG:
Couscous met gelakte kip, zomerse groetjes en kruidendressing.

VRIJDAG:
Tongrolletjes met courgettepuree en witte wijnsaus.

ZATERDAG:
Biefstuk friet met champignon- of pepersaus

DAGSCHOTELS

10 september t/m 15 september
11:30u tot 14:00u

MAANDAG:
Biefstuk friet met pepersaus.

DINSDAG GESLOTEN!

WOENSDAG:
Kip met ananas, currysaus en rijst.

DONDERDAG:
Varkenshaasje met worteltjes en gratin aardappelen.

VRIJDAG:
Koolvis met tomatensaus en ovenaardappel.

ZATERDAG:
Biefstuk friet met champignon- of pepersaus.

DAGSCHOTELS

Van 17 september t/m 22 september
11:30u tot 14:00u

MAANDAG:
Gehaktballetjes met boontjes, tomatensaus en kroketten.

DINSDAG GESLOTEN!

WOENSDAG
Kalkoenfilet met champignonsaus, slaatje en gratin aardappelen.

DONDERDAG:
Mix BBQ-vlees met bearnaise en frietjes.

VRIJDAG:
Roodbaarsfilet, courgette in de oven, kreeftensaus en gebakken aardappelen.

ZATERDAG:
Biefstuk friet met champignon- of pepersaus.