Webshop

Ik ben niet tevreden. Kan ik mijn aankopen retourneren?

Wens je graag je webaankoop te retourneren zonder dat er een defect aan het meubel of het accessoire is? Meld ons schriftelijk dat je een artikel wil retourneren via het retourforumlier. Deze melding moet gebeuren binnen 14 kalenderdagen na de dag van ontvangst van de artikelen.

Enkel artikelen in de originele verpakking, samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en factuur of aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen. De kosten en het risico van terugzenden zijn ten laste van jou, de klant. Indien het teruggestuurde product in waarde verminderd is (door bijvoorbeeld montage, niet goed verpakken voor verzending of gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen), ben jij hiervoor verantwoordelijk. Krea/Colifac is gerechtigd om deze waardevermindering verhoudingsgewijs in rekening te brengen ten aanzien van de klant.

Van zodra wij het artikel, in goede staat en zoals hierboven omschreven, ontvangen hebben, zullen wij je spoedig terugbetalen. De terugbetaling gebeurt via overschrijving, tenzij anders overeengekomen. De betaling gebeurt binnen een periode van 14 kalenderdagen nadat wij de goederen goed ontvangen hebben. Leverings- of verzendingskosten worden niet terugbetaald.

Het retour-recht geldt niet voor:
1) Artikelen die specifiek voor jou besteld of vervaardigd zijn of artikelen die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn. (art VI.53.3 Wetboek Economisch Recht). Dit gaat bijvoorbeeld om meubelen en accessoires die op maat of op aanvraag  (kleur, grootte, samenstelling van verschillende stukken) werden samengesteld of aangepast.
2) Verzegelde goederen die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na levering is verbroken is (artikel VI.53.5 Wetboek Economisch Recht). Dit gaat bijvoorbeeld om hoofdkussens of donsdekens, die na opening om hygiënische redenen niet retour kunnen genomen worden

Ik heb een mail gekregen dat mijn accessoires klaarliggen. Hoe kan ik afhalen?

Heb je (online) accessoires besteld en een mail gekregen dat deze klaarliggen? Dan kan je ze op vertoon van je mail meteen ophalen aan de kassa van Krea of Colifac. Afhalen kan steeds tijdens de openingsuren van de winkel.

Ik heb een mail gekregen dat mijn meubels voorradig zijn. Hoe kan ik afhalen?

Ga eerst langs de kassa om je afhaaldocument op te halen. Enkel met dit afhaaldocument kan je je bestelling afhalen. Het afhaalmagazijn bevindt zich tussen de 2 winkels, achteraan de winkelsite. Je kan met de auto tot aan het afhaalmagazijn rijden. Daar zullen onze magazijniers je de juiste pakketten meegeven en kan je ze direct meenemen naar huis. Afhalen kan tijdens de openingsuren van de winkel, ook op zaterdag en zondag.

Mijn aankopen zijn defect. Wat nu?

Wil je graag je webaankoop retourneren door een defect aan het meubel of het accessoire? Meld ons schriftelijk dat je een artikel wil retourneren via het retourforumlier. Deze melding moet gebeuren binnen 14 kalenderdagen na de dag van ontvangst van de artikelen. Daarnaast breng/stuur je de goederen zo snel mogelijk terug naar Krea of Colifac (Heidebaan 45, 9100 Sint-Niklaas, België).

Wanneer kan ik mijn online bestelde accessoires deze verwachten?

Van zodra deze klaarliggen voor verzending, krijg je van ons een mail. Na deze mail kan je de accessoires binnen 2 tot 5 werkdagen thuis verwachten. Woon je in Nederland? Dan kan het 3 tot 7 werkdagen duren.

Zit je nog steeds met vragen? Neem contact met ons op!

 

Winkel

+32 (0)3 760 18 51
info@krea.be

Weekdagen: 10:00 - 18:00
Dinsdag gesloten
Zaterdag: 9:30 - 18:30
Zondag: 13:00 - 18:30

 

Levering & service

+32 (0)3 760 18 50
levering.service@krea.be

Weekdagen: 8:00 - 17:30
Dinsdag: 8:00 - 15:00
Weekend: gesloten

 

 

Administratie

+32 (0)3 760 18 54

info@krea.be

Weekdagen: 8:00 - 16:30
Dinsdag: 8:00 - 15:00
Weekend: gesloten

 

E-mail

Buiten de openingsuren? Gebruik onderstaande knop en vul het contactformulier in!

Contacteer ons